Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de aplicare online precum si cu Regulamentul Campaniei

Aplica pentru Ferrari Card si te bucuri de postarea in 2 rate fara dobanda* a fiecarei tranzactii in valoare de minimum 100 lei, efectuate la orice comerciant de pe teritoriul Romaniei sau din afara tarii prin noul Ferrari Card, pana la data de 31.12.2018.

*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca.

IMPORTANT! Postarea in 2 rate nu este valabila pentru tranzactiile efectuate in locatii de tip „jocuri de noroc”, cazinouri, case de pariuri. Prezenta campanie este valabila doar pentru cardul de credit Ferrari Card. Nu se aplica si pentru cardul de credit Ferrari Card Platinum.

Detalii suplimentare in regulamentul oficial al campaniei disponibil aici.

Ferrari Card vine acum cu un tuning special! Ai 2 rate la orice cumparatura prin card! Aplica acum!

Ferrari cards

Tu ce stii despre Ferrari Card?

Daca iti doresti un card care sa te defineasca, atunci nu trebuie sa-l mai cauti! Ferrari Card este cardul care iti arata adevarata culoare, cea a pasiunii. Ferrari Card te introduce in familia Ferrari, oferindu-ti acces in fascinanta lume Ferrari.

Aspira la mai mult, arata-ti pasiunea si mandria prin fiecare achizitie pe care o faci. Ferrari Card este "echipat" cu beneficii si privilegii unice, oferindu-ti un stil de viata exclusivist.

Ferrari Card
Cu Ferrari Card MasterCard Gold ai acces in lumea Ferrari. Descopera experientele, ofertele si avantajele incluse in acest nou produs, pe care trebuie sa il obtii ca o recunoastere a statutului tau privilegiat.

Ferrari Card Platinum
Ferrari Card MasterCard Platinum este un card de credit creat pentru clienții speciali, cu venituri importante, oferindu-le acestora atat prestigiul asocierii cu un brand puternic, cat si nenumarate beneficii.

Ferrari cards

Campanii similare

Campanie Ferrari Cards

Aplica acum pentru Ferrari Card si poti primi cadou un breloc marca Scuderia Ferrari. Aplica acum!

ZILE RAMASE

48

Campanie Ferrari Cards

Aplica acum pentru Ferrari Card si poti primi cadou un rucsac sau o geanta sport marca Scuderia Ferrari

ZILE RAMASE

48

Campanie Ferrari Cards

Aplica acum pentru Ferrari Card si te bucuri de pana la 6 rate la orice cumparatura, atat in tara cat si in strainatate!

ZILE RAMASE

48